GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

GES ger avskedsturné i höst

Musik • Publicerad 12 augusti 2022
Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt gör en sista turné ihop. Arkivbild.
Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt gör en sista turné ihop. Arkivbild.Foto: Magnus Ragnvid

Trion GES – Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt – gör en turné i höst med showen ”Stanna världen en stund”, som blir trions sista.

Avskedsturnén inkluderar konserter i 13 städer, samt elva föreställningar på Cirkus i Stockholm där den sista ges den 17 december.

Showen har spelats nästan 150 gånger. Även om höstens och vinterns föreställningar blir de sista som trion gör tillsammans, öppnar medlemmarna för en fortsättning var för sig.

"Vi har alla tre så många andra idéer och projekt som ligger och lockar och vill ju såklart hinna med så mycket som möjligt innan livet bonkar till den där stora gong-gongen", skriver trion i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.