Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Giuliani väckte ilska i "Masked singer"

Tv • Publicerad 3 februari 2022
Rudy Giuliani. Arkivbild.
Rudy Giuliani. Arkivbild.Foto: Wilfredo Lee/AP/TT

Den amerikanska upplagan av "The masked singer" bjöd på en rejäl överraskning i ett kommande avsnitt. Under en av de fantasifulla maskerna dolde sig ingen mindre än den kontroversielle figuren Rudy Giuliani, skriver Deadline.

Draget föll inte alla i smaken. Enligt Deadline reste sig domarna Ken Jeong och Robin Thicke och lämnade podiet i protest när de såg vem den maskerade sångaren var. De ska dock ha återvänt en stund senare.

Annons

77-årige Giuliani var tidigare Donald Trumps advokat och har varit tongivande i försöken att ogiltigförklara resultatet i det amerikanska presidentvalet. Vilken slags mask han hade på sig är inte känt. Programmet har amerikansk premiär i mars.

Det är inte första gången som programmet använder politiker från högerkanten. 2020 dolde sig tidigare presidentkandidaten Sarah Palin under en av maskerna.

"Masked singer" bygger på ett koncept från Sydkorea och har gjort succé i USA, Storbritannien och även i Sverige.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons