Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Hedda Stiernstedt får roll i Netflix-satsning

Nöje • Publicerad 5 juli 2022
Skådespelaren Hedda Stiernstedt får huvudroll i Netflix-film. Arkivbild.
Skådespelaren Hedda Stiernstedt får huvudroll i Netflix-film. Arkivbild.Foto: Paul Wennerholm/TT

"Vår tid är nu"- stjärnan Hedda Stiernstedt får huvudrollen i Netflix nya svenska film "One more time", rapporterar Expressen. Bakom filmen, med premiär 2023, står Oscarsvinnande regissören Jonatan Etzler.

"One more time" handlar om en 40-årig kvinna som blir påkörd av en buss och vaknar upp som sitt 18-åriga jag år 2002.

Annons

– Det känns superkul att göra det här projektet. En tillbakablick på det tidiga 2000-talet känns helt rätt i tiden, och att få djupdyka ner i den eran är förknippat med så mycket glädje, säger Hedda Stiernstedt i en kommentar till Expressen.

I rollistan finns även Miriam Ingrid, Elinor Silfversparre Fahlén och Maxwell Cunningham. Hedda Stiernstedt är även aktuell i en annan produktion, "Sanningen" av Camilla Ahlgren, som får premiär 2023 på C More.

Rättad: I en tidigare version av texten fanns en felaktig uppgift om formatet på "One more time" samt rollbesättningen i filmen.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons