Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Iron Maiden planerar inte för pension

Musik • Publicerad 10 mars 2022
Iron Maiden kör på tills de stupar, hävdar sångaren Bruce Dickinson. Arkivbild.
Iron Maiden kör på tills de stupar, hävdar sångaren Bruce Dickinson. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Iron Maidens frontman Bruce Dickinson närmar sig pensionsåldern. Men att lägga mikrofonen på hyllan och mata duvor verkar inte vara ett alternativ för den 63-årige sångaren.

I en intervju med den amerikanska radioshowen Full Metal Jackie, som citeras av Louder, hävdar sångaren att heavy-metal-bandet inte har några planer på att lägga ned – någonsin.

Annons

– Jag tror att vi förmodligen kommer att dö på scen. Jag kan tänka mig värre ställen. Men nej, vi planerar inte att gå i pension. Vi drivs fortfarande av energi och har massor av entusiasm, det ska bli så kul att återförenas med de andra, säger Bruce Dickinson i intervjun.

Iron Maidens "Legacy of the beast tour" rullar ut i Europa i sommar, efter att ha blivit pandemiuppskjuten, och passerar Göteborg och Ullevi den 22 juli.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons