Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

"Masked singer" får ny säsong

Tv • Publicerad 26 juli 2021
Första säsongen av "Masked singer" vanns av Godisautomaten som visade sig vara Daniel Norberg. Pressbild.
Första säsongen av "Masked singer" vanns av Godisautomaten som visade sig vara Daniel Norberg. Pressbild.Foto: Emma Larusdottir/TV4

Nu är det klart att det populära underhållningsprogrammet "Masked singer" får en andra säsong, rapporterar Expressen.

– "Masked singer" var en otrolig succé på TV4 och ett av våra mest streamade program på TV4 Play under våren. Självklart fortsätter den nationella gissningsleken med en andra säsong, säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk till tidningen.

Annons

Han vill ännu inte avslöja premiärdatum och vilka som kommer att sitta i juryn. Den första säsongen som sändes under våren vanns av Godisautomaten, som visade sig vara Daniel Norberg.

"Masked singer" bygger på ett koncept från Sydkorea och har blivit en stor succé i både USA och Storbritannien. I Sverige har programmet legat i topp i tv-mätningar med i snitt 1,5–2 miljoner tittare varje vecka.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons