Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Så blir nya TV4 Play när C More försvinner

TV4 skrotar varumärket C More. Nu är det klart att betaltjänsten flyttar in till TV4 Play den 14 augusti.
Alla dramaserier visas där först och den som vill se SHL-ishockey behöver betala extra.
Nöje • Publicerad 10 augusti 2023
Den som vill se på SHL-ishockey får kolla på TV4 Play framöver. Arkivbild.
Den som vill se på SHL-ishockey får kolla på TV4 Play framöver. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

Efter elva år försvinner C More från Sverige på måndag. Strömningstjänsten byter namn för att lättare kunna förknippas med TV4.

TV4 presenterade planerna för nya TV4 Play redan för nästan ett år sedan, men först nu avslöjas datumet för förändringen och hur tittarna kan se på det utbud som funnits hos C More och TV4.

Annons

Bland annat kommer alla TV4:s drama- och komediserier att ha premiär först på TV4 Play innan de sänds i TV4, säger TV4:s kanal- och innehållsdirektör Fredrik Arefalk.

– Först ut är "Maria Wern" på måndag och under hösten så följer bland annat "Ture Sventon", "Solsidan" och "Ondskan".

Det vanliga utbudet från TV4 kommer att samsas med innehållet bakom betalvägg. Tittarna kan köpa paket för program med eller utan reklam och dessutom fylla på med de olika sporträttigheter TV4 sitter på, däribland fotbollsallsvenskan, Champions League och La Liga samt allsvenskan i ishockey.

Men den som även vill se SHL-ishockey behöver ett extra sportpaket som kommer att kosta 549 kronor i månaden, uppger TV4 i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons