Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Stephan Wilson ger ut träningsljudbok

Litteratur • Publicerad 1 juni 2020
Programledaren Stephan Wilson ger ut ett antal träningsljudböcker. 2017 körde han cykelloppet Vätternrundan. Arkivbild.
Programledaren Stephan Wilson ger ut ett antal träningsljudböcker. 2017 körde han cykelloppet Vätternrundan. Arkivbild.Foto: Jeppe Gustafsson/TT

Programledaren Stephan Wilson ger ut ett antal korta ljudböcker med titeln "Kom i form och löpträna med Stephan Wilson". Böckerna är uppdelade i tre olika nivåer – för nybörjare, personer som är medeltränade och en bok för vana löpare. Enligt Stephan Wilsson är behovet av fysisk träning stort under den, av coronakrisen, präglade tid vi nu befinner oss i.

"Det är ovanligt att släppa ljudböcker för att sedan göra fysiska böcker. Men just nu behöver vi kunna komma ut och röra oss mer än vanligt. Och jag vet själv hur svårt det många gånger kan vara med motivationen. Därför kan jag inte vänta till i höst", säger Stephan Wilson i ett pressmeddelande.

I höst kommer programledaren ut med en fysisk bok, som även den handlar om träning.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons