Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Tommy Körberg gör egen show

Musik • Publicerad 28 oktober 2021
Tommy Körberg möter publiken igen i egna showen "Grand finale" nästa år. Arkivbild.
Tommy Körberg möter publiken igen i egna showen "Grand finale" nästa år. Arkivbild.Foto: Erik Simander/TT

I en helt ny show sammanfattar Tommy Körberg sin musikaliska karriär – och bjuder på en rejäl dos kändisskvaller. "Grand finale" får premiär under våren 2022 i Stockholm.

"Jag är glad och tacksam över att stå på en scen igen och ser fram emot att få göra det jag är bäst på", konstaterar artisten själv i ett pressmeddelande.

Annons

Framför allt är det musiken som står i centrum i föreställningen, men Körberg lovar också att berätta anekdoter från sitt "omsusade och händelserika liv". Det blir avslöjanden om vad Astrid Lindgren viskade i hans öra, hur Hasse och Tage var som festfixare och hur det kom sig att han själv vaknade upp mitt i en Abbavideo.

Showen ackompanjeras av åtta musiker, under ledning av Carl Flemsten. Den har premiär 10 mars nästa år på Dansens Hus i Stockholm.

Just nu är Körberg också aktuell med ett samarbete med Markus Krunegård. I projektet "Körberg läser Krunegård" har musikveteranen läst in alla texter på Krunegårds nya album "Kemtvätten".

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons