Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Tv-producent sparkad efter hot om våld

Tv • Publicerad 2 juni 2020
Dick Wolf. Arkivbild.
Dick Wolf. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

"Law & order"-skaparen Dick Wolf tolererar inte medarbetare som hotar att skjuta ihjäl andra människor. Så när hans kollega Craig Gore twittrade att han inte skulle tveka inför att meja ner alla som eventuellt tänkt plundra hans egendom, tillsammans med en bild på vilken Gore står på sin veranda beväpnad med ett automatvapen, fick den senare sparken.

"Jag tolererar inte sådant beteende, särskilt inte när vi som nation sörjer. Craig Gore får omedelbart sparken", säger Dick Wolf i ett pressmeddelande publicerat av Deadline.

Annons

Dick Wolf hade anlitat Craig Gore för att vara med och producera en kommande spinoff-serie som bygger på "Law & order: Special victims unit", i vilken Christopher Meloni ska spela rollfiguren Elliot Stabler som tar upp kampen mot organiserad brottslighet.

Wolf och Gore har tidigare samarbetat på dramaserien "Chicago PD".

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons