Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

14 kilo tramadol i bil gav 4,5 års fängelse

Brott • Publicerad 2 maj 2022
Två män i Olofström hade motsvarande 14 kilo tramadol i bilen. Bilden är från ett annat ärende som inte har med texten att göra. Arkivbild.
Två män i Olofström hade motsvarande 14 kilo tramadol i bilen. Bilden är från ett annat ärende som inte har med texten att göra. Arkivbild.Foto: Foto: Tullverket

En man i 30-årsåldern döms till fängelse i 4,5 år för grovt narkotikabrott, skriver SVT Nyheter Blekinge.

Mannen greps i Olofström i december 2021 efter att polisen uppfattat att han framförde bilen på ett misstänkt sätt. I bilen befann sig även en annan man. Där fanns också kartonger med nästan 68 000 tabletter av det narkotikaklassade smärtstillande medlet tramadol. Tabletterna vägde nästan 14 kilo.

Båda männen förnekade brott, och enligt tingsrätten går det endast att slå fast att den man som nu döms hade kännedom om lådornas innehåll. Den andre mannen frias.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons