Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Finnes: Två biljetter till helgens EM-kval i handboll

Har du lust att gå på EM-kval i handboll? Vem vill du i så fall ta med dig? Eller har du tips på någon annan som förtjänar att gå? Mejla en motivering! Två biljetter ligger på redaktionen och väntar.
Karlskrona • Publicerad 28 februari 2024
Linn Blohm i samband med Sveriges semifinal mot Frankrike under handbolls-VM i december.
Linn Blohm i samband med Sveriges semifinal mot Frankrike under handbolls-VM i december.Foto: Adam Ihse/TT

En göteborgare, som vill vara anonym, hade planerat att överraska sin fru genom att bjuda henne på damernas EM-kvalmatch i handboll mellan Sverige och Island i Karlskrona på lördag. Eftersom paret har fått förhinder vill de i stället skänka biljetterna till någon av Sydöstrans läsare. De saknar kontakter i Karlskrona med omnejd och är inte heller aktiva på sociala medier.

”En lokal tidning känner sin omvärld bäst. Två tomma stolar på rad 4 väntar på att fyllas med två lyckliga personer som kan få uppleva riktig bra handboll och en fantastisk stämning”, skriver göteborgaren i ett mejl till redaktionen.

Är du intresserad av att gå på matchen? Mejla webb@sydostran.se och ge en motivering till varför – och vem du vill ta med dig för att avnjuta handboll av högsta internationella klass. Eller har du andra förslag? En eldsjäl som har gjort sig förtjänt av att överraskas, en ensamstående förälder med knappa ekonomiska resurser eller ett barn som drömmer om att gå på handboll? Mejla oss!

Anders NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons