Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Flicka död i drunkningsolycka i Skåne

Olycka • Publicerad 12 juni 2023
En flicka hittades i torsdags kväll livlös i en pool i Östra Göinge kommun. Hon fördes till sjukhus, men avled under helgen. Arkivbild.
En flicka hittades i torsdags kväll livlös i en pool i Östra Göinge kommun. Hon fördes till sjukhus, men avled under helgen. Arkivbild.Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT

En flicka har avlidit efter en drunkningsolycka i Östra Göinge kommun i Skåne. Det var i torsdags kväll som flickan, som är under tio år, fördes till sjukhus efter att ha hittats livlös i en pool.

– Flickan avled på sjukhuset under helgen. De anhöriga är underrättade, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson, på måndagen till Norra Skåne.

Annons

Polisen utreder händelsen som vållande till annans död, skriver tidningen.

– Det finns ingen person som är misstänkt för brott. Vi utreder detta för att få klarhet i hur omständigheterna såg ut när flickan drunknade, säger Robert Loeffel.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons