Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Försvunnen flicka: ”Vi planerar inga sökinsatser”

I onsdags vid lunchtid gick Missing People i Blekinge ut med efterlysningen av en försvunnen 15-årig flicka som setts i Mörrum i tisdags.
Men någon sökinsats i länet är inte planerad i nuläget, uppger man.
Blekinge • Publicerad 10 februari 2022
Bild från en tidigare sökinsats i Blekinge.
Bild från en tidigare sökinsats i Blekinge.Foto: Mattias Mattisson

Enligt Missing People ska den 15-åriga flickan ha varit försvunnen sedan i tisdags den 8 februari då hon ska ha setts i Mörrum.

15-åringen är 162 centimeter lång och väger 43 kilo och har cendréfärgat hår.

Annons

Vid försvinnande hade hon på sig en vit luvtröja, svarta mjukisbyxor med vit text och troligtvis en brun skinnjacka och vita Nike-skor. Hon ska även ha haft en svart ryggsäck och en svart tygväska med sig och eventuellt också bära glasögon.

Efter gårdagens efterlysning har det ännu inte kommit några konkreta tips att gå på, meddelar organisationen under torsdagen.

– Vi jobbar nu med mycket med informationshämtning för att lokalisera vad flickan befinner sig och bearbeta eventuella tips.

– Vi har inte planerat några sökinsatser, och vi vet tyvärr inget nytt i det ärendet men vi hoppas att efterlysningen ska ge oss tips som vi kan gå vidare med, säger Christina Hjalmarsson, verksamhetsledare för Missing People Blekinge.

** Har du sett flickan eller har du information som kan leda till att hon återfinns, uppmanas du ringa polisen på 114 14.

Thomas TörnqvistSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons