Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Läs DN och Expressen med din Sydöstran-prenumeration – så tar du del av +Allt

Lokala nyheter från Sydöstran, DN.se och Expressen Premium, allt med samma inloggningsuppgifter. Ja, det blir nu verklighet när Sydöstran går in i samarbetet +Allt.
Det innebär en hel del spännande nyheter för dig som är eller blir prenumerant – klicka bara på den gula symbolen upp till höger på vår nyhetssajt.
+Allt • Publicerad 7 maj 2024 • Uppdaterad 22 maj 2024
Anders Nilsson, chefredaktör på Sydöstran.
Anders Nilsson, chefredaktör på Sydöstran.Foto: Sydöstran

Gota Media, den koncern där Sydöstran ingår, och Bonnier News Local har ett partnerskap som nu ger prenumeranter tillgång till nyheter och reportage från fler titlar.

Det innebär att du som har något av paketen Premium, Helg, Total eller det helt nya paketet +Allt nu kan läsa DN, Expressen och över 50 lokala nyhetstidningar digitalt. Du har samma inloggningsuppgifter överallt. Dessutom får du tidningsappen Arcy med över 100 magasin, så som Amelia, Allt om Resor och Teknikens Värld.

Annons

– Det är en stor dag i dag. En historisk dag. För nu öppnar vi ett fönster på vid gavel mot tidningsvärlden för våra prenumeranter, säger Anders Nilsson som är chefredaktör på Sydöstran.

– Det här innebär verkligen mer journalistik för pengarna. Som prenumerant kostar det inget extra. Du behåller den lokala kollen samtidigt som världen vidgas på många andra sätt, både geografiskt och ämnesmässigt.

Du som i dag har paketet Sydöstran Digital Bas kan enkelt uppgradera din prenumeration till +Allt på Mina Sidor till ett förmånligt pris.

Här saknas innehåll

Här har vi samlat frågor och svar om hur +Allt fungerar:

Fråga & Svar

I vilka paket ingår +Allt?

+Allt ingår i paketen Digital Premium (e-tidning), Helg, Total (papperstidning) och det nya paketet som heter +Allt (Sydöstrans sajt + andra nyhetssidor).

Om du har paketet Digital Bas behöver du uppgradera till +Allt-paketet för att kunna läsa innehåll från andra tidningar. Läs mer här.

Fråga & Svar

Vilka andra tidningar kan jag läsa med +Allt?

Du kan läsa alla artiklar online på DN.se, Expressen.se och alla sajter inom Bonnier News Local och Gota Media. Det är över 50 nyhetssajter över hela landet. Bland annat ingår Sydsvenskan och Jönköpingsposten. Här kan du hitta listan över alla sajter som ingår.

Dessutom får du alla premiumartiklar på webbsidor som amelia.se, alltomresor.se, skonahem.se och teknikensvarld.com.

Sist men inte minst får du obegränsad läsning av över 100 magasin digitalt i appen Arcy.

Fråga & Svar

Hur loggar jag in på de andra nyhetssajterna?

Du kommer åt alla sajter med samma inloggningsuppgifter.

Om du bara har ett konto på Sydöstran sedan tidigare så loggar in med samma inloggningsuppgifter på sydostran.se och alla andra sajter.

Om du har ett Bonnierinlogg sedan tidigare, till exempel på DN.se, så ska du använda de inloggningsuppgifterna för att även komma in på sydostran.se.

När du loggat in på en sajt så kommer du åt alla andra sajter inom +Allt-samarbetet med ett enkelt knapptryck. Du kommer inte behöva skriva in ditt lösenord varje gång.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, testa att återställa lösenordet.

Behöver du hjälp? Kontakta Kundcenter på Sydöstran.

Fråga & Svar

Vad kommer +Allt att kosta?

Du som har något av paketen Premium, Helg och Total får allt innehåll i +Allt inbakat utan någon extra kostnad.

Det nya specialpaketet +Allt (sydostran.se och andra nyhetssajter) kommer att kosta 199 kronor/mån. Men just nu har vi ett lanseringserbjudande. Få ditt prova-på-erbjudande här.

Du som har Digital Bas kan uppgradera till +Allt och behålla ditt pris i tre månader. Läs mer om byte av prenumerationsform på Mina sidor.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons