Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Skotthål i flerfamiljshus i Rosengård

Brott • Publicerad 11 augusti 2023
Polis och kriminaltekniker på plats på Rosengård i Malmö på torsdagskvällen efter att skotthål upptäckts i ett lägenhetsfönster.
Polis och kriminaltekniker på plats på Rosengård i Malmö på torsdagskvällen efter att skotthål upptäckts i ett lägenhetsfönster.Foto: Johan Nilsson/TT

En lägenhet i Malmöstadsdelen Rosengård besköts under torsdagskvällen. Det är dock okänt när skottlossningen har skett men polisen har inlett en förundersökning gällande mordförsök.

– Ingen är skadad men teknikerna har konstaterat att det är skotthål. Exakt tidpunkt när det skedde får förhör och annat avgöra, säger Thomas Paulsson, vakthavande befäl vid polisregion Syd.

Det var boende i ett flerfamiljshus som vid 22.30 på torsdagskvällen upptäckte förmodade skotthål vid ett lägenhetsfönster och ringde polisen. Platsen runt lägenheten spärrades av och tekniker undersökte området under natten. Vid 02.15 hävdes avspärrningarna.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons