Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Knarkrazzia i Stockholm – två begärs häktade

Brott • Publicerad 13 februari 2022
Två personer greps och anhölls senare vid en razzia i södra Stockholm. Båda misstänks för för grovt narkotikabrott. Arkivbild.
Två personer greps och anhölls senare vid en razzia i södra Stockholm. Båda misstänks för för grovt narkotikabrott. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En spaningsinsats i en knarkutredning ledde till att polisen i fredags genomförde en razzia i södra Stockholm. Två personer greps och anhölls senare.

Enligt Aftonbladet bröt sig polisen in i ett hotellrum där de misstänkta befann sig. Ett tumult uppstod och polisen ska ha behövt aktivera sina överfallslarm för att tillkalla förstärkning.

Annons

Under tillslaget ska man ha beslagtagit nästan 300 kilo narkotika, till största delen cannabis, samt vapen, skriver Aftonbladet.

För TT uppger Åklagarmyndigheten att brottsplatsen där de misstänkta greps ligger i Älvsjö i södra Stockholm.

– Båda de anhållna har begärts häktade, misstänkta för grovt narkotikabrott. Det troliga är att det blir häktningsförhandling i morgon, säger Annika Collin, pressansvarig på Åklagarmyndigheten.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons