GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

En död efter skador vid bråk i Värmland

Brott • Publicerad 16 juni 2021
En man avled efter ett bråk på Hammarö utanför Karlstad. Arkivbild.
En man avled efter ett bråk på Hammarö utanför Karlstad. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

En man har avlidit efter ett bråk på Hammarö utanför Karlstad på tisdagen. Ytterligare en man vårdas på sjukhus med allvarliga skador. En man i 35-årsåldern har gripits misstänkt för mord och mordförsök.

Strax före klockan 18 kontaktas polisen av ett vittne som uppgav att det hände något på en adress på Hammarö. På platsen hittade polisen två skadade män samt en tredje man, den misstänkte gärningsmannen.

De två skadade männen, enligt polisen en i 60-årsåldern och den andra yngre, fördes till sjukhus med allvarliga skador. Under kvällen uppgav polisen att den yngre mannen avlidit.

– Anhöriga har underrättats. Nu har ärendet omrubricerats till mord, säger polisens vakthavande befäl Jens auf der Heide.

Området spärrades av och en teknisk undersökning är genomförd. Vid midnatt kunde de avsluta arbetet på platsen. I övrigt är polisen förtegen om händelsen.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer