Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Två män begärs häktade för mord

Brott • Publicerad 6 augusti 2023

Två män begärs häktade i fallet med det misstänkta mordet på en man i Åstorps kommun utanför Helsingborg i onsdags, rapporterar Expressen.

Efter att mannen, som var i 70-åldern, hittades död i en bostad grep polisen snabbt två män, en 21-åring som misstänks ha mördat mannen, och en 28-årig man som misstänks ha hjälpt den unge mannen att fly.

Annons

Nu begärs de båda männen häktade på sannolika skäl. Häktningsförhandlingar kommer att hållas under söndagseftermiddagen, uppger Karin Rosander, kommunikationschef vid Åklagarmyndigheten i Helsingborg, för TT.

Polisen söker nu också vittnen till händelsen för att få hjälp i utredningen, skriver polisen på sin hemsida. Samtidigt meddelar polisen att alla iakttagelser kring brottsplatsen med omnejd är av intresse.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons