Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

"Han är ju ingen småfet klubbpresident"

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att träna med "sitt" Hammarby.
Det uppskattar tränaren Stefan Billborn.
Fotboll • Publicerad 17 april 2020
Zlatan Ibrahimovic fortsätter att träna med Hammarby, vilket uppskattas av lagets tränare.Foto: Henrik Montgomery/TT

Medan fotbollen i Italien är nedstängd befinner sig Milanspelaren Zlatan Ibrahimovic i Stockholm och tränar med Hammarby, klubben han är delägare i.

Det som först verkade vara en engångsgrej i väntan på att Serie A skulle återstarta, har nu blivit en vana och på fredagen tränade Ibrahimovic åter med den allsvenska klubben, den här gången på matcharenan Tele2 arena.

Annons

Hammarbys tränare Stefan Billborn har plötsligt fått en världsstjärna att träna med alla allsvenska profiler i sitt lag. Men också någon som är med och tränar med laget han äger

Billborn ser inga problem med det:

– Han är ju en speciell delägare, som kommer hit och är klart mycket bättre än alla andra. Både taktiskt och tekniskt och sen är han stark som en björn också, säger han till Svenska Fans.

Det gör också att det blir högre fart och bättre kvalitet på lagets träningar.

– De andra spelarna vill visa honom att de är bra. Han höjer kvaliteten på träningarna, ställer krav och ju mer vi får ha honom här desto bättre tycker jag, säger Billborn.

Nu ser det inte att ut bli så många fler pass med Hammarby för Ibrahimovic. Enligt Dagens Nyheter, som hänvisar till Gazzetta dello Sport, kallar Milan hem sex av sina utländska spelare till mitten av nästa vecka.

Väl tillbaka i Milano måste Ibrahimovic sitta i karantän i två veckor.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons