Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Castingen igång för "Love is blind" säsong 2

Tv • Publicerad 4 april 2020
Cameron Hamilton och Lauren Speed gifte sig i första säsongen av "Love is Blind". Pressbild.
Cameron Hamilton och Lauren Speed gifte sig i första säsongen av "Love is Blind". Pressbild.Foto: Netflix

Netflix dejtingprogram "Love is blind" var det mest sedda programmet på strömningstjänsten i slutet av februari. Trots coronahot pågår nu casting inför den andra säsongen och nu har Netflix flyttat fokus från Atlanta till Chicago.

Enligt TMZ får alla giftassugna sökande till programmet svara på ett 50-tal frågor om sig själva, som ålder, utbildning, yrke, hobbys samt vad de har för relationshistorik.

Annons

De får också svara på frågor om vad de söker i en partner och vad de absolut inte vill ha i fråga om egenskaper och utseenden. Frågor om politiska åsikter förekommer inte.

Däremot får de sökande uppge vilken sexuell läggning de har, vilket TMZ kopplar till den explosiva situation som uppstod när Carlton inte berättade om sin bisexualitet för Diamond förrän efter att de hade förlovat sig i första säsongen.

"Love is blind" går ut på att par dejtar utan att se varandra, vilket leder till förlovning och i vissa fall bröllop

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons