1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

De blev årets programledare – igen

Den svenska tv-publiken har inte ändrat sig sedan förra året. Sanna Nielsen och David Hellenius försvarade sina titlar som årets programledare på Kristallen.
Sanna Nielsen och David Hellenius tar emot prisen Årets programledare vid Kristallen 2019 på Cirkus.
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Årets Kristallengala gick av stapeln på Cirkus i Stockholm på fredagen. David Hellenius och Sanna Nielsen var, precis som förra året, nominerade i kategorierna årets kvinnliga och årets manliga programledare. Och precis som förra året vann de.

– Det känns helt sjukt! Vad hände? Jag är så chockad och glad och tacksam, herre gud jag sade väl tack, säger Sanna Nielsen som belönades för sina insatser i SVT:s "Allsång på Skansen".

Hon passade också på att hylla de andra nominerade programledarna: Rebecca Stella, Sofia Wistam och Tilde de Paula Eby.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på sydostran.se, appen MinSydöstran och e-tidning mån-sön. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 179 kr)

– Att sitta med ett sådant här gäng, de är mina idoler, säger Sanna Nielsen.

Även "Let's dance"-programledaren David Hellenius var glad för vinsten, trots att det blev hans sjunde Kristall i ordningen.

– Man har ett jobb som man har hållit på med jättelänge och så märker man att folk gillar det. Ibland så tvekar man, precis som alla gör vilket jobb man än har. Men så blir det så här. Fasen, de röstade på mig. Det betyder jättemycket och jag får en sådan jäkla kraft! Nu kör vi vidare.