Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Digital festival anordnas på nytt

Musik • Publicerad 3 april 2020
Sabina Ddumba är en av artisterna på Låt Live Leva. Arkivbild.
Sabina Ddumba är en av artisterna på Låt Live Leva. Arkivbild.Foto: Naina Helén Jåma/TT

Artistbyrån Jubel anordnar den strömmade festivalen Låt Live Leva för andra gången på lördag. Klockan 16–22 kommer bland andra Daniel Adams-Ray, Amanda Fondell och trion Janice, Molly Hammar och Sabina Ddumba att framträda genom en livestream på Youtube och Twitch.

Förra gången var den 21 mars och då såg totalt 50 000 personer den strömmade festivalen.

Annons

"Allt har gått snabbt men vi inser samtidigt att behovet och efterfrågan efter musik inte har minskat. Det har bara ökat. Då är det upp till oss som musikbolag att hitta nya vägar. Låt Live Leva är tänkt att vara som en lägereld och ledstjärna för svenska folket i en tid då det behövs något som ger lite hopp", säger Erik Ohlsson, vd på Jubel, i ett pressmeddelande.

För att täcka artisternas arvode och övriga kostnader har Jubel startat en kampanj via Facebook där tittarna uppmanas att donera en valfri summa.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons