Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Eva Dahlgren och Efva Attling släpper podd

Musik • Publicerad 17 april 2020
Eva Dahlgren och Efva Attling har startat podden "Double trouble" tillsammans. Arkivbild.
Eva Dahlgren och Efva Attling har startat podden "Double trouble" tillsammans. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

Äkta paret Eva Dahlgren och Efva Attling hörs för första gången i ett publikt samtal tillsammans. De har spelat in podcasten hemma i sin källare, där Eva Dahlgren gör musik. Podcasten heter "Double trouble" och har premiär den 18 april.

Podcasten inleds med att Eva Dahlgren spelar en del ännu icke utgiven musik för sin partner. Det är en ovanlighet i parets förhållande och de avslöjar även att Efva Attling inte tillåts lyssna högt på musik hemma, förutom lite jazzmusik på helgen.

Annons

– Kompisar säger "va, får du inte lyssna på musik?". Men jag förstår dig. Man vill inte omedvetet sampla någonting. Det är fantastiskt att vi har levt tillsammans så länge utan att jag har fått lyssna på min största drog, säger Efva Attling i podden.

Eva Dahlgren premiärspelar även första singeln, ”En liten sång om flykt", från kommande albumet ”Evalution” som släpps i slutet av augusti.

Paret ingick partnerskap 1996 och gifte sig borgerligt 2009. Fler avsnitt av "Double trouble" utlovas under våren enligt ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons