Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Körde fel bil – riskerar enorma böter

Fotboll • Publicerad 17 april 2020
Kingsley Coman tog fel bil till träningen. Det kan kosta honom 550|000 kronor i böter. Arkivbild.
Kingsley Coman tog fel bil till träningen. Det kan kosta honom 550|000 kronor i böter. Arkivbild.Foto: Matthias Balk/AP/TT

En trasig sidobackspegel gjorde att Kingsley Coman lät Audin stå kvar hemma. I stället rattade han en McLaren till träningen.

Det skulle han inte ha gjort.

Annons

Att inte dyka upp i "firmabilen" kan kosta den franske landslagsmannen närmare 550 000 kronor i böter, uppger den tyska tidningen Bild. Audi är en av Bayern Münchens huvudsponsorer och att som spelare köra en bil av ett annat märke i sammanhang kopplade till klubbaktiviteter är ett avtalsbrott.

Coman har bett om ursäkt, skyller på den trasiga backspegeln och för att slippa den dryga boten erbjuder han sig att besöka en Audifabrik och skriva autografer så fort det är görligt med tanke på coronapandemin.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons