Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

"Let's dance" tillbaka i rutan

TV4:s underhållningsprogram "Let's dance" återvänder till tv-rutan efter flera veckors uppehåll, uppger Aftonbladet.
Tv • Publicerad 15 april 2020
"Let's dance" återvänder i TV4 efter flera veckors uppehåll. Arkivbild.
"Let's dance" återvänder i TV4 efter flera veckors uppehåll. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

”Det blir 'Let’s dance' på fredag, och därmed episod 3 i årets säsong”, skriver programmets pressansvariga Amanda Hjärtmyr i ett mejl till tidningen.

Årets säsong av "Let's dance" hade premiär den 20 mars, men programmet fick spelas in inför tomma läktare för att minska risken för smittspridning i tider av coronaviruset. Veckan efter sändes ett specialprogram som gästades med sångnummer av bland andra Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw, efter att flera inblandade i produktionen blivit sjuka.

Annons

De senaste veckorna har TV4 valt att sända repriser från tävlingen 2015.

Men på fredag ser alltså ordningen ut att vara relativt återställd. Komikern Anders Jansson är dock fortsatt sjuk, och kommer inte att medverka.

"Jag mår bättre, men känner mig ännu inte fullt frisk. Hoppas på nästa vecka”, skriver han på Twitter.

I årets ”Let's dance” medverkar bland andra Penny Parnevik, John Lundvik, Alice Stenlöf och Jan Björklund. Två deltagare har lämnat tävlingen. Mikael ”Soldoktorn” Sandström hoppade av för att hjälpa till inom sjukvården och Siw Malmkvist, 83, fick inte vara med alls eftersom hon tillhör en riskgrupp.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons