Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Mamma i Norrköping omhäktad

Brott • Publicerad 1 april 2020
Mamman i Norrköping som misstänks för att ha vållat sin treåriga dotters död i slutet av januari har omhäktats vid Norrköpings tingsrätt. Arkivbild.
Mamman i Norrköping som misstänks för att ha vållat sin treåriga dotters död i slutet av januari har omhäktats vid Norrköpings tingsrätt. Arkivbild.Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Mamman i Norrköping som misstänks för att ha vållat sin treåriga dotters död i slutet av januari har omhäktats, rapporterar P4 Östergötland.

Hon häktas misstänkt för grovt vållande till annans död och även för nya misstankar gällande två fall av grov misshandel.

Annons

Kvinnan, som hela tiden nekat till brott, ska också genomgå en så kallad paragraf 7-undersökning där hennes psykiska status ska undersökas.

Den treåriga flickan hittades död i en lägenhet i centrala Norrköping i slutet av januari och de båda föräldrarna greps samma dag.

De satt häktade misstänkta för att ha orsakat hennes död, men pappan dog i häktet tidigare i februari.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons