Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Melins stjärnkritik: "Dåligt tränade"

Ishockey • Publicerad 17 april 2020
Leksands sparkade tränare Roger Melin riktar kritik mot lagets stjärnor. Arkivbild.
Leksands sparkade tränare Roger Melin riktar kritik mot lagets stjärnor. Arkivbild.Foto: Andreas Hillergren/TT

Leksand hade en misslyckad säsong i SHL och räddades av att kvalet ställdes in på grund av coronakrisen.

Nu kritiserar sparkade tränaren Roger Melin stjärnor som Patrik Zackrisson, Johan Fransson och Jonas Ahnelöv som skulle ha burit laget.

Annons

– Om flera av de ledande spelarna är dåligt tränade inför säsongen på grund av olika omständigheter så sätter ju det sina spår givetvis, säger han till Dalarnas Tidningar.

– Det är inget fel på killarna egentligen, det är bra killar, men frågan är vilken drivkraft de hade för att verkligen vara i topptrim. Jag tror till viss del att både Fransson och ”Zacke” inte riktigt förstod hur bra SHL var. ”Zacke” kom från KHL men jag tror att både han och Fransson trodde nog att SHL var ganska urvattnad och skulle vara sämre än vad den var, säger Melin.

Melin sparkades i februari och ersattes av Ulf Samuelsson som inte heller kunde lyfta laget. Leksand hade som nykomling slutspelsambitioner, men låg i botten större delen av säsongen och slutade näst sist.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons