Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Nya bönder söker kärleken i tv – trots corona

Tv • Publicerad 2 april 2020
Tv-tittarna får chansen att lära känna ett nytt gäng kärlekssugna bönder. Pressbild.
Tv-tittarna får chansen att lära känna ett nytt gäng kärlekssugna bönder. Pressbild.Foto: TV4

TV4 meddelar att de planerar för att genomföra årets säsong av "Bonde söker fru" som vanligt och drar igång med en presentationsrunda av åtta nya kärlekssugna singelbönder. Här finns till exempel skogsbonden och countrysångaren Patrik Fernlund som söker en trygg kille, köttbonden och klövvårdaren Erik Parai Arnesson som är en crossfit-fantast och söker "sin tös på jorden" och hästbonden Linn Reglid som vill träffa en kille som kan ta med henne ut på äventyr.

”Vi arbetar hela tiden efter de förutsättningar och direktiv som myndigheterna ger. Vi kommer att följa dessa och samtidigt göra allt vi kan för att ge svenska folket möjlighet att följa böndernas kärleksäventyr senare i sommar” säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4, i en kommentar.

Annons

Den 9 april är det dags för alla eventuella brevskrivare att sitta redo framför tv:n. Castingprogrammet sänds på TV4, TV4 Play och C More. "Bonde söker fru" får premiär i höst.

Medverkande bönder är: Mats Thomsson, 54 år, hästbonde och hovslagare, Gotland. Pontus Mikaelsson, 35 år, skogs- och spannmålsbonde, Dalvik. Erik Bolang, 30 år, köttbonde och sågverksansvarig, Dunker. Jon-Erik Andersson, 44 år, skogsbonde, Näsviken. Erik Carlsson, 39 år, köttbonde, Vimmerby. Erik Parai Arnesson, 25 år, köttbonde och klövvårdare, Skruv. Linn Regild, 28 år, hästbonde, Färingsö. Patrik Fernlund, 32 år, skogsbonde, Kråksjö.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons