Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Polisen söker ägare till flera kilo amfetamin

Brott • Publicerad 16 april 2020
Polisen i Kalmar hittade i veckan flera kilo amfetamin i en gömma och eftersöker i skämtsam ton ägaren till partiet. Arkivbild.
Polisen i Kalmar hittade i veckan flera kilo amfetamin i en gömma och eftersöker i skämtsam ton ägaren till partiet. Arkivbild.Foto: Hanna Franz n/TT

När flera kilo narkotika hittades i Kalmar gick polisen ut med en efterlysning av ägaren till partiet. "Lokalpolisområde eftersöker dig som förlagt flera kilo amfetamin i centrala Kalmar. Vi har nu anträffat detta och godset kanske kan återfås mot beskrivning. Välkommen till Polishuset. Medtag id-kort", skriver polisen i Kalmar och Öland på sin Facebooksida.

– Vi var skämtsamma den här gången. Det kan behövas i dessa tider, säger Olof Bråve, lokalpolisområdeschef för Kalmar och Öland, till Barometern.

Annons

Narkotikagömman hittades i början av veckan och marknadsvärdet ligger på hundratusentals kronor, uppger polisen.

– Det är naturligtvis glädjande att vi hittade det och fick bort det från marknaden. Det är såpass stort att det får effekt i den undre världen eftersom det har ett så stort värde, säger Bråve till tidningen.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons