Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Stjärnspäckad gala till förmån för coronafond

Musik • Publicerad 6 april 2020
Billie Eilish. Arkivbild.
Billie Eilish. Arkivbild.Foto: Joel C Ryan/AP/TT
Paul McCartney. Arkivbild.
Paul McCartney. Arkivbild.Foto: Amy Harris/AP/TT

Billie Eilish, Paul McCartney, Elton John, Kacey Musgraves, Stevie Wonder och Chris Martin är bara några av namnen på artisterna som ska uppträda på stödgalan "One world: Together at home".

Evenemanget, som arrangeras av Världshälsoorganisationen (WHO) och kureras av Lady Gaga, ska ledas av talkshowvärdarna Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel och Stephen Colbert. Det arrangeras i syfte att hylla vårdpersonal världen över och för att samla in pengar till insatser mot coronaviruset.

Annons

"Det är så viktigt att tänka globalt och att stödja WHO:s arbete med att stävja pandemin och förhindra framtida utbrott", säger Lady Gaga i ett pressmeddelande.

"One world" äger rum den 18 april. Galan hålls utan publik men kommer att direktsändas på ett flertal plattformar, bland annat Facebook, Youtube, Instagram och Twitter, skriver Rolling Stone.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons