Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Succéserier läggs på is efter virusutbrottet

Sedan coronavirusets utbrott har användningen av strömningstjänster för bland annat tv-serier fått ett rejält uppsving. Men framtiden är oklar för tittarfavoriter som "Stranger things", "Grey's anatomy" och "The walking dead" – då produktionen stoppats.
Nöje • Publicerad 10 april 2020
David Harbour skriver på Instagram att premiären av den fjärde säsongen av "Stranger things" troligtvis skjuts upp. Arkivbild.
David Harbour skriver på Instagram att premiären av den fjärde säsongen av "Stranger things" troligtvis skjuts upp. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Tolv strömningsfavoriter har på olika sätt tvingats stoppa sin produktion, enligt Expressen s sammanställning av serier som påverkats av coronavirusets spridning.

Framför allt handlar det om planerade inspelningar som skjutits fram – däribland "The walking dead", som skulle ha spelat in sin elfte säsong med start i maj, "Russian Doll", som skulle ha påbörjat inspelningarna i New York i mars, "Riverdale" vars inspelningar i Kanada stoppades sedan en ur personalen varit i kontakt med en smittad och produktionen av den nya Disney- och Marvelserien "The Falcon and the Winter Soldier", avbröts då landet där den skulle ha spelats in, Tjeckien, införde reserestriktioner.

Annons

"The undoing", en miniserie från HBO med Hugh Grant och Nicole Kidman, skulle ha haft premiär i maj men kommer att sändas först i höst. Netflixsuccén "Stranger things", vars fjärde säsong skulle släppas i början av 2021, kommer sannolikt att skjutas upp enligt ett uttalande från skådespelaren David Harbour på Instagram.

Även "Carnival row", "Succession", "Grace and Frankie" och "The good fight" har fått skjuta upp sina produktioner.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons