Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Innehåll från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Blekinge

Tryggt att gå på husvisningar

− Vårt kärnvärde på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är trygghet, och det är ju särskilt angeläget just nu, säger Camilla Janzon.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

− Våra sätt att visa villor och lägenheter innebär ofta en betydligt bättre kvalitet. Det är få sällskap, och vi ber intressenterna att inte ta med sig hela släkten eller kompisgänget första gången de tittar, som en del gjorde före Coronautbrottet.

På det viset blir visningarna lugnare, spekulanterna kan titta mer koncentrerat och naturligtvis begränsas på så sätt också risken för smittspridning.

Intresset för bostadsvisningar är fortfarande oförändrat. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge håller bara bokade eller privata visningar.

− För att förhindra mycket folk nära inpå varandra bjuds maximalt tre mindre sällskap åt gången till bostadsvisningen, förklarar Camilla Janzon.

– Det brukar gå till såhär: Först har våra mäklare en presentation av bostaden och sedan delas intressenterna upp. Ett tittar till exempel ute först, det andra på bottenvåningen och det tredje på övervåningen. Och efter ett tag byter man.

– Vi kan genomföra digitala, virtuella visningar, om någon vill det av särskilda skäl. Men hittills ser de flesta ett värde i att titta och känna efter på plats, och då ser vi till att lösa det på ett betryggande sätt.

Camilla Janzon säger att det naturligtvis tar en hel del extratimmar för mäklarna att genomföra visningar på det sättet.

– Men, som sagt, trygghet är vårt viktigaste kärnvärde, och kvaliteten på visningarna kompenserar merarbetet.

– Vi har redan före Coronautbrottet gjort 10 till 15 procent av affärerna utan att bostaden kom ut på marknaden. De går direkt till köpare som mäklaren vet letar efter ett likande boende, säger Camilla Janzon.

Anledningen är att en del säljare har speciella känslor för sina bostäder eller befinner sig i en jobbig process i livet. Det kan vara en skilsmässa, arbetslöshet eller annat. Eller så vill man bara inte ha nyfikna eller intressenter ”springande” runt sin bostad.

– Den trenden har blivit allt tydligare de senaste fem åren och lär öka framöver. Vi har länge jobbat aktivt med vårt stora spekulantregister och direktmatchning.

Kontakt Länsförsäkringar Fastighetsförmeding Blekinge:

Karlskrona: Stortorget 10, tel 0455-35 50 80, www.lansfast.se/maklare/blekinge/karlskrona/

Ronneby: Drottninggatan 11, tel 0457 63 36 00, www.lansfast.se/maklare/blekinge/ronneby/

Karlshamn: Kyrkogatan 19, tel 0454-75 33 75, www.lansfast.se/maklare/blekinge/karlshamn/

Olofström: Östra Storgatan 34, tel 0454-75 33 75, www.lansfast.se/maklare/blekinge/olofstrom/

Sölvesborg/Bromölla: Köpmansgatan 6c, tel 0456-64 66 40, www.lansfast.se/maklare/blekinge/solvesborg/

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se