Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Wilmer X ger digital konsert från KB i Malmö

Musik • Publicerad 8 april 2020
Wilmer X kommer att ge en digital konsert från KB i Malmö. Arkivbild.
Wilmer X kommer att ge en digital konsert från KB i Malmö. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Skånska rockbandet Wilmer X ger en konsert från nattklubben Kulturbolagets, även kallat KB:s, scen den 25 april. Konserten är ett samarbete mellan KB, United Stage, Sydsvenskan, Hippmedia och Tune AB.

"Wilmer X hade egentligen inga planer på att ställa sig på scenen den närmaste tiden, men omständigheterna gör nu att vi med glädje omprövar det beslutet. Vi ser fram emot att liva upp tillvaron för vår publik och oss själva med en timmas ren, rak rock'n'roll från Sveriges bästa livescen. Vi ses framför skärmen", säger frontmannen Nisse Hellberg i ett pressmeddelande.

Den digitalt strömmade konserten visas både på Sydsvenskans webb, Youtube, Twitch, samt bandets och nattklubbens Facebooksidor. Redan nu går det att köpa en biljett och ge ett frivilligt bidrag från 50 kronor och uppåt om man vill stötta klubbscenen.

TT
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons