Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Falska larmförsäljare framme igen

Ytterligare ett äldre par fick under förmiddagen påhälsning av ett par som utgav sig för att sälja larm. Bytet blev halsband, ringar och guldklockor.
Ronneby • Publicerad 16 maj 2013

I dag var det dags igen. De falska larmförsäljare som här om dagen stal smycken hos en äldre dam har åter igen gjort ett besök hos ett äldre par på Kungsgatan i Ronneby. På förmiddagen knackade det på parets dörr, båda 88 år gamla, och ett par i 25-årsåldern utgav sig för att vilja sälja larm till dem.

Medan kvinnan slog sig ned med paret i vardagsrummet ska mannen ha gått runt i lägenheten. Efter besöket upptäckte det äldre paret att de blivit bestulna på två guldarmband, flera guldhalsband, tre armbandsur samt några ringar.

Annons

Polis har under dagen knackar dörr i området och gjort en teknisk undersökning i parets lägenhet.

De två falska larmförsäljarna uppges vara mellan 25 och 30 år gamla. Kvinnan beskrivs som mellan 150-160 centimeter lång, har mörkt hår, bar en hatt, vit blus, beiga byxor och marinblå handskar.

Mannen ska ha haft kort svart hår och även han mellan 25 och 30 år gammal. Polisen är tacksam för tips.

Emma Gunler
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons