Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Inget rov vid bageriinbrott

RONNEBY Efter flera försök att bryta sig in, lyckades någon byta sig in i Wienerbageriet under natten till i går. Brytmärken fanns på flera spelmaskiner. Till slut hittade inbrottspersonerna nycklarna till maskinerna, för att konstatera att inga pengar fanns kvar.
Ronneby • Publicerad 3 januari 2001

Hur inbrottsmakarna tog sig in vet polisen inte. Normalt är porten in till Wienerbageriets gård låst och inga brytmarken fanns där.

Väl inne på gården gjordes flera försök att komma in på restaurangen. Flera brytmärken finns i olika dörrar och fönster. Till slut lyckades de komma in genom ett 40 gånger 40 centimeters fönster.

Annons

De verkade vara ute efter de tilltänkta pengar som kan finnas i spelautomater. Först genom att med ett flertal försök bryta upp maskinerna. Då de till slut hittade automaternas nycklar blev de antagligen snopna. Wienerbageriet brukar aldrig ha kvar pengar i automaterna, ej heller denna natt.

I övrigt fanns en del lådor utdragna, och några folköl tagna som dock kastades utanför på gården.I övrigt har inget annat anmälts stulet.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons