GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

”Kod-Frippe” är Årets nytänkare

Fredrik ”Frippe” Johansson har utsetts till Årets nytänkare vid Lärargalan.
Ronneby • Publicerad 2 december 2019 • Uppdaterad 3 december 2019
Fredrik "Frippe" Johansson har utsetts till Årets nytänkare i Lärarsverige.
Fredrik "Frippe" Johansson har utsetts till Årets nytänkare i Lärarsverige.Foto: Emma Gunler

Fredrik Johansson arbetar som förstelärare på gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby, där han bland annat har profilerat sig som en pådrivare när det gäller att få in programmering i skolundervisningen.

Vid Lärargalan utsågs han till ”Årets nytänkare” i Lärarsverige.

– Det är viktigt att gå utanför sin comfort zone, att våga testa nya vägar och våga göra fel, sa Fredrik Johansson i sitt tacktal.

– Man ska framför allt inte underskatta sina elever.

Det är just Johanssons elever som har nominerat honom till Lärargalan. Han har under hösten också nominerats till Guldäpplet, som årligen delas ut till lärare som har förnyar lärandet med stöd av IT.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.