Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Lurad dam bestals på guld

Kvinnan som ringde på dörren sa sig vilja kontrollera damens larm men stal istället kontanter och guld från damens bostad.
Ronneby • Publicerad 14 maj 2013

Det var vid lunchtid i dag som det ringde på dörren till en äldre dam boende på Kungsgatan. Kvinnan som stod på andra sidan dörren utgav sig för att vilja kontrollera damens larm och släpptes in.

Kvinnan ska sedan ha gått runt i lägenheten och troligtvis ska ytterligare en person ha släppts in under det ovälkomna besöket. För när kvinnan gått upptäckte damen att hon blivit bestulen på både kontanter och guldsmycken för ett okänt värde.

Polisen har under dagen gjort en teknisk undersökning i bostaden samt gått runt och knackat dörr i området. Om det gett resultat är i nuläget oklart men polisen är tacksam för eventuella tips.

Emma Gunler
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons