GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Mc-förare misstänks för rattfylla efter olyckan

Den kvinna som körde den motorcykel som hamnade i diket på lördagskvällen är nu misstänkt för rattfylleri.
Bräkne-Hoby • Publicerad 15 juli 2018

Räddningstjänst och ambulans kallades till Järnavik strax innan midnatt natten till söndag. Två kvinnor på en motorcykel hade hamnat i diket och fick föras till sjukhus. Det visade sig dock att de bara ådragit sig lindriga skador.

Föraren misstänks dock inte ha varit helt nykter under färden och 21-åringen misstänks nu för rattfylleri. Det visade sig också att hon inte hade något motorcykelkörkort och hon är nu också misstänkt för olovlig körning. Ägaren till motorcykeln är i sin tur misstänkt för tillåtande av olovlig körning.

Henrik BrandbergSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.