GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misshandel på öppen gata – polis söker vittnen

Polisen söker vittnen efter att en ung man hotades och misshandlades i närheten av Ronneby torg under tisdagseftermiddagen.
Ronneby • Publicerad 28 juli 2021 • Uppdaterad 29 juli 2021
Polisen söker vittnen efter att en ung man misshandlades vid Ronneby torg under tisdagseftermiddagen.
Polisen söker vittnen efter att en ung man misshandlades vid Ronneby torg under tisdagseftermiddagen.
Foto: Emma Gunler

En polispatrull beordrades till Västra torggatan vid 14.30-tiden på grund av ett slagsmål på platsen. En för polisen känd person, en man i 20-årsåldern, ska ha slagit en jämnårig person flera gången med knuten näve i ansiktet, samt dragit honom i håret.

– Han ska även ha hotat målsägaren genom att säga att han ska sätta en kniv i magen på honom, säger förundersökningsledare Patrik Thorssell till Sydöstran.

När polis kom till platsen var gärningsmannen inte kvar. Nu söker polisen efter vittnen till händelsen.

– Vi behöver få veta lite mer om vad det är som har hänt. Kanske är det någon förbipasserande som reagerat på att de här två har skrikit på varandra, säger Thorssell.

Misshandeln ska ha skett i närheten av Ronneby torg, i höjd med blomsterbutiken.

Den misstänkte, som sedan tidigare gjort sig skyldig till flera grova brott, är i nuläget inte gripen. Efter tisdagens händelse misstänks han för misshandel och olaga hot.

Emma GunlerSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.