Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Vägarbete i centrala Ronneby

Nu är det vägarbete i staden. Planen är att lägga ny asfalt på Strandgatan, Järnvägsgatan och Gångbroleden på tisdagen den 28 maj.
Ronneby • Publicerad 28 maj 2013

Gatukontoret rapporterar att arbetet kan påbörjas redan klockan 03:00 på morgonen.

Störningar i trafiken

Annons

– Det kommer att bli störningar för trafiken. Därför börjar vi så tidigt som möjligt för att minimera störningen. av trafiken, säger Daniel Andersson, verksamhetschef på gaukontoret.

Avspärrade gator

Delar av gatorna kommer att stängas av. Och omledning kommer att skyltas. Sist det var avspärrat på Strandgatan gick det att köra på Nygatan.

Väderberoende

– Så ser planen ut. Men framförhållningen är kort. Det beror på att vi är väderberoende. Om det regnar mycket så ställer vi in, säger Daniel Andersson, verksamhetschef.

Sedan tidigare är polisen, räddningstjänsten och kollektivtrafiken informerade om vägarbetet. Entrepenören som utför arbetet rapporterar direkt till P4 Radio Blekinge om förändringar. Via radion går det att följa uppdateringar som när det börjar och slutar.

– Vi planerar att vara klar med vägarbetet på torsdag den 30 maj, säger Daniel Andersson, verksamhetchef på gatukontoret.

anna snellman

anna.snellman@sydostran.se

0455-33 46 42

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons