Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Bodagen en riktig publikdragare

BROMÖLLA Bromöllas populära Bodag, som nu anordnats för tredje året i följd, lockade i går närmare 1.000 besökare till NA Altanglas &Braskaminers lokaler på Industrigatan.
Sölvesborg • Publicerad 26 mars 2001
Bröderna Linus och Lukas Jönsson från Näsum, sju respektive fyra år gamla, intresserade sig för trädgårdsfontäner under söndagens bomässa i Bromölla.
Bröderna Linus och Lukas Jönsson från Näsum, sju respektive fyra år gamla, intresserade sig för trädgårdsfontäner under söndagens bomässa i Bromölla.Foto: Camilla Magnell

Ett 20-tal utställare fanns på plats för att rådgöra och inspirera inom områdena ekonomi, bostad, inredning, energi och trädgård.

–Det har varit mycket folk här hela dagen. Besökare har strömmat genom lokalerna sedan i förmiddags, berättar Lena Lindgren, rådgivare från arrangerande FöreningsSparbanken.

Annons

Hon och hennes kollegor är mycket nöjda med det intresse som allmänheten visade söndagens bomässa. Lena Lindgren för fram att hon tycker sig märka ett växande intresse i landet för just hus och hem.

> Markiser och trädgårdsfontäner

Mauno Torikka från Olofström var en av de som valde att besöka Bromöllas Bodag.

–Jag är ute efter markiser till villan och har faktiskt valt ut några här i dag, berättar han.

Familjen Jönsson från Näsum - Stefan, Iréne och pojkarna Linus och Lukas - strosade också runt i lokalerna bland utställarnas persienner, kaminer, trägårdskonst och badkar.

–Mest för att titta lite. Men detta kanske blir nästa projekt, säger Stefan Jönsson och nickar mot en trädgårdsfontän i lokalen.

Camilla Magnell
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons