GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

David Persson - svensk mästare i magi

Bromöllasonen David Persson utsågs i helgen till svensk mästare i salongsmagi 2018.
BROMÖLLA\nUnder helgen samlades magiker från hela landet i Uppsala för att tävla i svenska mästerskapen i magi. Tävlingen pågick i två dagar och David Persson tog hem titeln som mästare i salongsmagi. • Publicerad 30 april 2018 • Uppdaterad 30 april 2018
David Persson.
David Persson.
Foto: PRESSBILD

– Jag har inte tävlat sedan 2012 men har funderat under flera år på att ställa upp igen men familj och jobb har gått före. I år var det läge och med facit i hand var det rätt beslut, säger David Persson.

Under de senaste tio åren har David Persson arbetat heltid som magiker på olika mässor och företagsevent i Sverige och Europa.

– Nu ska jag njuta oh smälta helgens vinst, därefter väntar mycket resande och jobb den närmsta tiden, säger David Persson.

Karin FerneborgSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.