Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Digital tjänst för felanmälan införs

Nu blir det enklare att felanmäla till Sölvesborgs kommun genom en ny digital e-tjänst.
Sölvesborg • Publicerad 6 april 2020
Sölvesborgs kommun inför en ny digital e-tjänst.
Sölvesborgs kommun inför en ny digital e-tjänst.Foto: Gunnel Persson

Nu lanserar Sölvesborgs kommun en ny digital tjänst för felanmälan. Tjänsten nås via kommunens hemsida där det finns möjlighet att beskriva felet, bifoga en bild och markera ut platsen på kartan. E-tjänsteplattformen går att använda från datorer, surfplattor och smarttelefoner med internetuppkoppling.

Efter att ett fel anmälts får man själv välja om återkoppling ska ske via mejl, telefonsamtal eller om man vill vara anonym.

Annons

– Dock är det viktigt att komma ihåg att man fortfarande måste ringa om det gäller någonting akut, säger Ulrika Kastell som digitaliseringssamordnare för Sölvesborgs kommun.

I samband med att tjänsten för felanmälan lanserats, flyttar även funktionen för att lämna synpunkter på kommunens verksamheter in på e-tjänsteplattformen.

– Funktionen för att lämna synpunkter är i sig inte ny, men som ett led i arbetet med att samordna kommunens e-tjänster får den en ny plats och ett nytt utseende.

Fakta

Detta går att felanmäla i den nya e-tjänsten

Gator och skyltar

Gatubelysning

Grönområden och parker

Gång- och cykelvägar

Lekplatser

Stränder och badplatser

Trafik och parkering

Vatten och avlopp

Vinterväghållning

Elin MöllervärnSkicka e-post
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons