Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Ekopiloter på väg mot fint pris

SÖLVESBORG Furulundsgymnasiets ekopilotutbildning har fått ta emot flera priser och utmärkelser för sin ovanliga utbildningsmodell. Nu finns ekopiloterna i Ynde också med bland de tio skolor i landet som aspirerar på Utbildningsakademins stora pris på 100.000 kronor.
Sölvesborg • Publicerad 26 januari 2001

Det är för femte året som Utbildningakademin kommer att dela ut priset. Bland de 39 ansökningar som man fått in är det tio skolor som blivit nominerade till den stora finalen. Förutom ekopiloterna är det Gilbo skola i Sollentuna, Tanumskolan, Engelbrektsskolan i Stockholm, Stöde skola i Sundsvall, Solbergagymnasiet i Arvika, Östrabogymnasiet i Uddevalla, Ribersborg i Malmö, Mogaskolan i Borås och Mitthögskolan i Bräcke.

Vilken skola som kommer att få ta emot priset offentliggörs inte förrän den 6 februari när Utbildningsakademin har sitt Rådslag.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons