Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

ENKÄT: Skulle du vilja ha en centralt belägen badplats i Sölvesborg

Sölvesborg • Publicerad 7 maj 2013
Anna-Lena Wägbo, mammaledig, Sölvesborg: - Det är en jättebra idé. Det känns självklart att man ska kunna ha nära till badet när man bor vid vattnet. Nu måste man ju ta sig iväg långt för att komma till stranden.
Anna-Lena Wägbo, mammaledig, Sölvesborg: - Det är en jättebra idé. Det känns självklart att man ska kunna ha nära till badet när man bor vid vattnet. Nu måste man ju ta sig iväg långt för att komma till stranden.Foto: 
Marcus Edvardsson med dottern Ellie, Sölvesborg: - Det hade varit kul, men jag tror att det hade behövts rensas upp lite grand. Själv har jag inte badat på länge. Om jag gör det är det i Sandviken.
Marcus Edvardsson med dottern Ellie, Sölvesborg: - Det hade varit kul, men jag tror att det hade behövts rensas upp lite grand. Själv har jag inte badat på länge. Om jag gör det är det i Sandviken.Foto: 
Oscar Hedlund, studerande, Sölvesborg: - Bad på Kaninholmen låter bra. Då kommer man bort från båtarna också. Fast själv badar jag inte särskilt ofta.
Oscar Hedlund, studerande, Sölvesborg: - Bad på Kaninholmen låter bra. Då kommer man bort från båtarna också. Fast själv badar jag inte särskilt ofta.Foto: 
Christian Bengtsson, ställningsbyggare, Sölvesborg: - Låter inte som något bra. Vi har ju Sandviken och Tredenborg. Tänk på alla båtar som kör där, och alla som vill fiska. Botten är inte bra heller.
Christian Bengtsson, ställningsbyggare, Sölvesborg: - Låter inte som något bra. Vi har ju Sandviken och Tredenborg. Tänk på alla båtar som kör där, och alla som vill fiska. Botten är inte bra heller.Foto: 

Enkät

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons