Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Ge barnpatienter en egen uteplats

SÖLVESBORG Lions club i Sölvesborg har tillsammans med övriga klubbar i sin zon för Blekinge och södra Småland engagerat sig för att bidra med pengar till en efterlängtad uteplats till barnkliniken vid Karlskronas lasarett.
Sölvesborg • Publicerad 30 mars 2001

Sjukhusets barnavdelning ligger på tredje våningen vilket gjort det svårt för de sjuka barnen och deras föräldrar att få möjlighet att komma ut i friska luften under sin vistelse på sjukhuset. Därför planeras nu bygget av en takterass på huset. Bygget är beräknat att kosta omkring 800 000 kronor. Blekinge cancerförening, Kungsljuset, som är engagerade i projktet har lyckats samla in 200 000 kronor. Det är de som har kontaktat Lions i Sölvesborg som ihop med hela zonen bestämt sig för att stödja projektet. Minst 50 000 kronor kommer klubbarna att skänka, sannolikt kommer siffran att stiga ytterligare.

Lions vädjar nu till företag och privatpersoner att ställa upp med bidrag till uteplatsen. De välkomnar bidrag genom Lionsklubbarna. Vill någon skänka direkt hjälp förmedlar de gärna kontakter med ansvariga för bygget.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons