GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Körkortslös stannade inte för polis

En 16-åring döms till böter eftersom han aldrig stannade vid polismans stopptecken när han körde lätt motorcykel. 16-åringen saknar också körkort.
SÖLVESBORG • Publicerad 8 augusti 2018 • Uppdaterad 8 augusti 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

En 16-årig yngling döms för olovlig körning och brott mot trafikförordningen. Bakgrunden är att han, den fjärde juli i år, körde lätt motorcykel utan att ha rätt till det.

Han döms också för brott mot trafikförordningen eftersom han aldrig stannade på polismans tecken.

Brottet har skett på Trädgårdsgatan i Sölvesborg och 16-åringen döms att betala 3 000 kronor i böter för de båda brotten.

Karin FerneborgSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.