Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Nytt försök med affär i Nogersund

NOGERSUND Efter bara fyra månader tvingades Ismahil Sakhnini ge upp sin affärssatsning i Nogersund. Sedan dess har ortsborna varit utan affär i snart två år.
Nu gör Ismahil Sakhnini ett nytt försök att sälja fastigheten och har gett fastighetmäklare Peter Lindborg i uppdrag att försöka hitta en handlare till orten.
Sölvesborg • Publicerad 15 januari 2001

Affären hade varit nedlagd i tio månader när Ismahil Sakhnini i december 1998 tog över den.

Han hade innan dess hört talas om nogersundsbornas protester och kamp för att behålla sin matbutik när förre ägaren slog igen.

Annons

Men redan efter fyra månader tvingades han ge upp när kunderna svek och sedan dess har de ca 280 hushållen i Nogersund fått klara sig utan affär.

Fastighetsmäklare Peter Lindborg som hösten 1998 ordnade försäljningen av fastigheten till Ismahil Sakhnini har nu fått uppdraget att försöka hitta en ny ägare till den ca 600 kvm stora affären, varav butiksdelen är på ca 300 kvm. Resten av utrymmet utgörs av lagerlokaler.

– Jag tycker att det borde finnas underlag för en matvaruaffär i Nogersund. Inte minst med tanke på den turistsatsning som är på gång på Hanö med konferensanläggning och annat, menar Peter Lindborg.

Det begärda priset på fastigheten är för övrigt 700.000 kronor.

Olle Ohlsson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons