Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Nytt likfynd troligen inte den försvunne sölvesborgaren

SÖLVESBORG I samma rekreationsområde utanför Klippan där Ricard Nilsson från Arkelstorp sköt ihjäl tre personer hittades i går kvarlevorna av en mördad man.
–Vår bedömning är att det inte kan vara den försvunne Lelle Hildebrand eftersom kroppen av allt att döma inte legat så länge, säger Skånepolisens informationsdirektör Lars Förstell.
Sölvesborg • Publicerad 16 mars 2001

Mot sitt nekande blev Ricard Nilsson dömd till livstids fängelse för att ha rånmördat de tre män som hösten 1999 hittades skjutna vid Forsmöllans rekreationsområde utanför Klippan. Ricard Nilsson är också misstänkt för att ha mördat turnéledaren Lelle Hildebrand som försvann vid rockorkestern Hammerfalls spelning i Sölvesborg för drygt två år sedan. Eftersom turnéledarens kropp ännu inte hittats har det inte gått att fälla Ricard Nilsson för detta brott.

Fyndet av mansliket i Forsmöllans rekreationsområde gjordes i går morse av en kvinnlig joggare. Kroppen låg i ett kärr inte långt från Klippans bruk. Polisen lät vid lunchtid spärra av platsen och teknikerna höll hela dagen fram till mörkrets inbrott på med sitt undersökningsarbete.

Olle Ohlsson
Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons