Sydöstran logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Polisen grep smitaren

BROMÖLLA I över en vecka har en bilförare varit efterspanad av Bromöllapolisen för att ha smitit från en trafikolycka. Polisen fick i går tag på mannen som förhördes om olyckan när en ung cyklist blev påkörd i korsningen Ågatan och Tiansvägen.
Sölvesborg • Publicerad 1 juni 2001

Cyklisten, en pojke i 14-årsåldern, slungades vid krocken i gatan. Medan pojken låg kvar körde bilföraren bara vidare. Turligt nog klarade sig cyklisten undan med endast lättare blessyrer.

Vid gårdagens polisförhör nekade bilföraren till smitning. Han medgav att han hört en duns, men hade kört vidare eftersom han inte märkt att han kört på någonting.

Eftersom polisen inte lyckats få någon av de personer som såg olyckan att ställa upp som vittne hade man efter förhöret inget annat val än att avskriva misstankarna om smitning.

Så här jobbar Sydöstran med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons